Održana konvencija Gradske organizacije SDP-a Sisak

Aktualno 10. veljače 2014

Nakon što su prije dva tjedna po principu jedan član jedan glas za predsjednicu izabrali Kristinu Ikić Baniček, jučer su za potpredsjednike izabrani Marko Krička i Goran Grgurač.

Na konvenciji Gradske organizacije SDP-a Sisak održanoj u Hotelu Panonija 27. studenog 2013. godine, delegatkinje i delegati izabrali su novo rukovodstvo za sljedeće mandatno razdoblje od četiri godine.

U  izvršno tijelo organizacije, predsjedništvo, između sedam kandidata biralo  se njih četiri.  Osim novoizabranih potpredsjednika u predsjedništvo su izabrani Edita Drvodelić, Gordana Grbac, Borislav Stojčević i Željko Šimek.

U gradski odbor koji je najviše tijelo sisačkog SDP-a, koje ujedno i rukovodi organizacijom između dvije konvencije, od dvadesetosam kandidata  izabrano ih je trinaest, a najviši broj glasova dobili su: Goranka Arthofer, Milan Branković, Sandro Čavrak, Igor Čičak, Dražen Danić, Željka Desnica, Damir Đurić, Ivan Jurić, Srđan Marić, Ivana Pavlović, Marko Radanović, Stanislav Radičanin, i Nikola Tadić.

Osim novog vodstva stranke sisački sdpovci su izbrali i 14 delegata za konvenciju SDP-a Sisačko moslavačke županije.

Čestitamo svim izabranima!