Ikić Baniček kandidatkinja za gradonačelnicu!

Press 30. siječnja 2013

Sisački SDP odlučio je na sjednici Gradskog odbora održanoj u utorak da će SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Siska na predstojećim lokalnim izborima biti predsjednica organizacije Kristina Ikić Baniček, priopćeno je iz te stranke.

Gradski odbor SDP-a Sisak na svojoj 18. sjednici jednoglasno je izabrao predsjednicu sisačkog SDP-a Kristinu Ikić Baniček kao kandidatkinju za gradonačelnicu Siska na lokalnim izborima koji će se održati u svibnju 2013. godine.

Time su i službeno započele aktivnosti Gradske organizacije kojima se SDP Siska priprema za izlazak na predstojeće izbore, a koje, osim izbora kandidata za gradonačelnicu, uključuju i formiranje programskih savjeta u koje će ući članovi organizacije i drugi stručni i ugledni građani Siska, koji svoju stručnost i ideje žele ugraditi u programske smjernice izgledne buduće gradske vlasti.

Kristina Ikić Baniček je kao kandidatkinja za gradonačelnicu od Gradskog odbora dobila mandat za razgovore s mogućim predizbornim koalicijskim partnerima kako bi se što prije uspostavila strateška suradnja sa strankama, koje prihvaćaju SDP-ovu kandidatkinju za gradonačelnicu, i kako bi se ubuduće usuglasile zajedničke aktivnosti i uskladilo djelovanje.

Izvor slike i teksta: www.sisak.info