Gređanima je dosta nebrige gradske vlasti za njihove probleme

Aktualno 12. ožujka 2013

Kristina Ikić Baniček, kandidatkinja za gradonačelnicu Siska ispred koalicije SDP-HNS-HSU, posjetila je Gredu i provela večer u druženju sa simpatizerima.

O tome koliko aktualna gradska vlast brine o stanovnicima Grede, svjedoči i sama cesta kojom dolazite u to naselje, a na kojoj se dva auta jedva mimoilaze, a uz cestu koja je to samo po nazivu, ali ne i atributima, nalaze se brojne rupe.

Skromni i vrijedni stanovnici Grede govorili su o tome kako su svjesni razmjera krize u kojoj se svi nalazimo i da ne mogu svi projekti biti prioritet te su zaključili da bi oni za početak bili zadovoljni i uređenjem prilaza željezničkoj stanici sa koje mnogi od njih idu svaki dan na posao ili u školu, a u slučaju kiše poljski put se pretvara u “plovni” put i nemoguć je normalan prilaz stanici.

Bila je ovo još jedna sisačka sredina gdje se moglo svjedočiti o nebrizi gradske uprave za potrebe Siščana koji nemaju megalomanske zahtjeve već samo žele minimalnu komunalnu uređenost i mogućnost da se njihovi novci koji stavljaju u gradsku blagajnu kroz prirez i komunalnu naknadu, transparentno troše na potrebne stvari poput asfaltiranih prometnica s nogostupom i rasvjetom.