Kanalizacija u Selima samo u pričama

Aktualno 19. ožujka 2013

Priča o kanalizaciji u Selima kao prioritetnom projektu prenosi se s generacije na generaciju, a zahvaljujući dvojcu HDZ-HSP AS, polako prelazi i u legendu jer više nitko ne vjeruje da to trenutni gradski oci mogu ostvariti.

Zato je na kavi s građanima koalicija SDP-HNS-HSU sa Kristinom Ikić Baniček kao kandidatkinjom za gradonačelnicu, vrlo otvoreno upitala mještane Sela jesu li spremni odgoditi uređenje komunalne infrastrukture u svojem naselju za još 4 godine?

Ukoliko u svibnju ne smognu hrabrosti za promjene i ukoliko povjeruju pričama da su lokalni izbori odluka o boji i ideologiji, a ne o projektima važnim za život građana, moraju biti spremni za daljnjih četiri godine stagnacije Sela bez kanalizacije, bez nogostupa, bez asfaltiranih ulica te bez svih onih osnovnih usluga koje je jedan grad dužan pružiti svojim građanima, ali i cijelog Siska bez vizije upravljanja prostorom i njegovim resursima.

Svi prisutni su se složili da bez privlačenja investitora, transparentnog trošenja gradskog novca i kvalitetnih projekata, Sisak neće imati mogućnosti razvitka i rasta u skladu sa željama njegovih stanovnika.