Zajedničkom suradnjom do pobjede

Aktualno 25. veljače 2013

Županica Marina Lovrić Merzel, članica Predsjedništva SDP-a Hrvatske i predsjednica Županijske organizacije Socijaldemokratske partije Hrvatske u četvrtak 21. veljače 2013. godine u Sisku održala je sastanak s članovima Gradske organizacije SDP-a Sisak predvođenih Kristinom Ikić Baniček, predsjednicom GO SDP Sisak i kandidatkinjom za Gradonačelnicu Siska.

S ciljem upoznavanja članova GO SDP Sisak s rezultatima rada županijske vlasti predvođene SDP-om Županica Lovrić Merzel predstavila je najznačajnije programe i projekte koje je Sisačko-moslavačka županija realizirala u razdoblju 2005.-2012. te i one koje planira u novom mandatu. O značaju županijskih projekata u školstvu, zdravstvu  i socijalnoj skrbi, razvoju gospodarstva i turizma, infrastrukture, poticanju poljoprivrede, te sredstvima fondova EU na području grada Siska govori i podatak o uloženih 450 milijuna kuna . Naglasila je i nesrazmjer u iznosima i strukturi gradskog i županijskog proračuna jer je potonji, iako znatno manji, usmjeren u razvojne projekte i poticanje gospodarstva i poljoprivrede. Naglasila je potrebu zajedništva i suradnje Županijske i Gradske organizacije kako tijekom predizborne kampanje tako i po ostvarenoj pobjedi na lokalim izborima.

Razgovorom s članovima GO SDP-a Sisak nastavljen je niz sastanaka Marine Lovrić Merzel s općinskim i gradskim organizacijama na području Sisačko-moslavačke županije s ciljem pripreme za predstojeće lokalne izbore.